Referat: Torsångs IF - Horndals IF

Torsångs IF - Horndals IF 5-2 (3-1)

Förlust med 5-2 mot serieledarna.
En riktigt OK match av oss trots 2 sena återbud.
Första 25 minuterna var vi det klart bättre laget och gjorde Torsång riktigt frustrerade.
Låg rätt i våra positioner, vann boll allt som oftast och hade fantasifullt spel även framåt.

Vi tog också ledningen med 0-1 redan efter 6 minuter då Gustav Wäster fick en djupledsboll av Nicklas Åberg på vänsterkanten. Det förvaltade Gustav på bästa sätt och sköt bollen i mål över målvakten som inte hade kraft att tippa bollen över ribban..

Efter cirka en halvtimmes spel kom tyvärr Torsång in i matchen eller rättare sagt så gjorde vi 2 bjudningar genom misstag i försvaret. Orättvist men tyvärr räknas misstagen också i matcherna. Hemmalaget hann även göra 3-1 innan halvtidsvilan, även där var vi inte riktigt med rent försvarsmässigt på andrabollen efter hörna.

Andra halvlek även OK från vår sida, dock nu med något mer bollinnehav av hemmalaget.
Torsång gick ifrån till 5-1, bl.a. efter en billigt dömd straff, vilket också Torsångsspelarna tyckte.
Horndals tröstmål, tillika slutresultatet (5-2) gjordes av Magnus Sjöström efter friläge från halva planen då han sprang i djupled och fick en perfekt avvägd passning i rätt läge av Robin Strandberg.

Som sagt, förlust i en ändå OK genomförd match från vår sida.